previous arrow
next arrow
Slider

Bungalow Den Uytkijck

in en om den UytkijckOnze bungalow op vakantiepark Hoge Hexel ligt op het nieuwere deel van het park. Door de grootte van het perceel van meer dan 500 m2 heeft u een goede privacy. De ligging aan een groenstrook versterkt dit. De zes persoons bungalow  is voorzien van wifi, TV en een wasmachine. Het is mogelijk om 1 auto bij de vakantiewoning te parkeren.

De woonkamer

De totale woonoppervlakte in de woning is ca 70 m2. In de kamer heeft u een mooi doorkijkje naar de tuin.Het interieur in de kamer is een paar jaar geleden grotendeels vernieuwd. De twee banken zorgen voor heerlijk zit-comfort. Bij de televisie is een DVD-speler aanwezig; neem dan ook gerust uw Dvd’s mee.  In de woning en op het terras heeft u een goed bereik van ons eigen wifi-netwerk waar u gratis gebruik van kunt maken.  Kleine kinderen bij u? Een gratis kinderstoel staat tot uw beschikking. Via de receptie van het park kunt u extra stoelen huren.

De keuken

Een lichte keuken met onder meer een combi-magnetron en royale koelkast met diepvrieslade. Vanaf december 2016 inmiddels ook met een kleine vaatwasser.Uw heerlijke Senseo-koffie hoeft u niet te missen. Neem de koffiepads daarom rustig mee. Vergeten? Geen probleem; de Supercoop is met een kleine tien minuten rijden met de auto in de buurt. Er is voldoende serviesgoed voor minimaal zes personen. Ook aan kinderen is er gedacht: harde plastic bordjes en bekers zijn daarom ook aanwezig.

De tuin

Door een groenstrook en een goed begroeide heg heeft u volop privacy in de tuin. Kleinere kinderen? Vlak bij is een klein speeltuintje (waar u trouwens geen hinder van ondervindt).

De badkamerbadkamer

In de badkamer vindt u twee wastafels. Naast de douche vindt u hier ook de wasmachine. De wasmachine is in januari 2015 vervangen door een nieuw groter exemplaar.
Van onze gasten horen we erg positieve berichten over de vloerverwarming in de badkamer (die wij trouwens ook in de woonkamer hebben).

De slaapkamers

Boven bevinden zich drie slaapkamers. Naast een grotere slaapkamer met een tweepersoonsbed, zijn er twee kleinere slaapkamers. Ook wij vinden een goede nachtrust belangrijk in de bungalow. Daarom zijn de matrassen van de kleinere slaapkamers een paar jaar geleden vervangen  en hebben wij de kwaliteit van het tweepersoonsbed door de leverancier nog laten checken. De conclusie? : heel simpel “geldverspilling om die te vervangen”.

Gedetailleerde informatie over de bungalow treft u ook aan onder het kopje reservering