previous arrow
next arrow
Slider

Bungalow Hoge Hexel: de Omgeving

Hoge Hexel. Het kan goed zijn dat u nog nooit van het plaatsje Hoge Hexel hebt gehoord. Het landelijk gelegen dorpje in de provincie Overijssel ligt ca 5 km van Wierden. Het bevindt zich op de grens van Twente en Salland. In deze omgeving geniet u van de rust en het landelijke karakter maar bent u met de auto  ook binnen tien minuten op de snelweg, bijvoorbeeld richting Duitsland. Vergeet dan ook niet om uw paspoort mee te nemen. In ons gastenboek hebben wij mogen lezen dat huurders aangeven dat er in de omgeving veel meer activiteiten gedaan kunnen worden dan zij van te voren hadden verwacht.

vijverIn de omgeving liggen de mooiste natuurgebieden van Twente. Door de centrale ligging zijn er diverse mogelijkheden tot recreatie. Denk aan de Sallandse Heuvelrug en het Wierdense Veld. Een wandeling bij de Holterberg kunnen wij u ook aanbevelen. In de zomer kunt u genieten van recreatiepark het Lageveld met mogelijkheden voor zwemmen en surfen. Grotere steden als Almelo en Enschede en dorpen als Rijssen en Ootmarsum liggen ook in de buurt. Voor wandelen en fietsen zijn er in de omgeving ook veel mogelijkheden. In onze bungalow zijn hiervoor ook kaarten beschikbaar. Natuurlijk kunt u bij de receptie van het park ook vragen om aanvullende informatie. En de kinderen? die willen natuurlijk graag naar Avonturenpark Hellendoorn (vergeet bij mooi weer de zwemkleding niet!)

omgeving den uytkijck

Voor meer informatie over Wierden kunt u terecht op deze website.

Onder de subtitel vakantie-suggesties voor uw verblijf in Hoge Hexel hebben wij verschillende tips voor een dagje uit opgenomen. Van onze gasten horen wij ook geregeld dat zij vinden dat er meer te doen is dan ze vooraf hadden verwacht. Probeer het ook eens uit en geniet van de gastvrijheid, de landelijke omgeving en leuke activiteiten.

schaapskooi