Bungalow Den Uytkijck te koop!

Neemt u gerust contact met ons op als u interesse heeft. De bungalow is gesitueerd aan de rand van het nieuwe gedeelte. koopTotale perceeloppervlakte ca. 550 m2. Ook al staat de bungalow te koop; wij blijven de bungalow steeds weer opnieuw moderniseren.

Bij de eerste bouw op het nieuwere deel van het park hebben wij de bungalow gekocht en daarbij de mogelijkheid gehad om een bungalow aan de rand van een groenstrook te kopen waardoor er veel privacy is. Dit is versterkt door het plaatsen van een heg waardoor u in alle rust kunt genieten van misschien uw toekomstig eigendom?

Permanente eigen bewoning is door de gemeente Wierden niet toegestaan. Verhuur van de bungalow kan gerealiseerd worden door de receptie van het bungalowpark maar kunt u ook zelf regelen waarbij uw gasten wel via de receptie de sleutels ontvangen.

Maar wat als ik net de bungalow gehuurd heb voor een week en de bungalow wordt in de tussentijd verkocht?”
Wij willen u graag gerust stellen: de verhuur gaat gewoon door. Dit is zelfs wettelijk zo geregeld.

“Nu de bungalow te koop staat, wordt er zeker ook minder onderhoud uitgevoerd”
Ook voor de verhuur vinden wij het belangrijk dat onze gasten het naar de zin hebben. Bewust hebben wij daarom in de afgelopen jaren het interieur voor een belangrijk deel vernieuwd.

Interesse in de koop van Den Uytkijck: neem contact met ons op!