Gastenboek: ervaringen en vakantietips

Diverse reacties uit het gastenboek geven wij voor u hier weer. Zo krijgt u ook een beeld van de vakantie-invulling van onze gasten.

We waren voor de tweede maal op dit park en we hebben weer genoten van de rust. Het vernieuwde zwembad is heerlijk. We zijn geen uitgesproken zonaanbidders en daarom was jullie schaduwrijke tuin een superplekje voor ons.


We hebben een goede midweek gehad in uw gezellige vakantiewoning en alles zat er ook in wat je nodig hebt. Ook een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.


doe-tip gastenboek dierentuinTwee heerlijke vakantieweken in uw huisje gehad. Een plek waar we ons gelijk thuis voelden. Ondanks het matige weer, met een paar flinke regendagen, hebben we ons prima vermaakt. Een paar mooie fietstochten gemaakt bij de Noetselerberg, gemidgetgolfd in Enter; een dagje naar Bad Bentheim en het Dierenpark in Emmen. Gezwommen op het park, veel badminton gespeeld en zelfs de legpuzzel van 500 stukjes is gemaakt. De vloerverwarming was ook fijn op de wat koudere dagen. Kortom: we hebben het goed gehad! Bedankt voor het ‘lenen’ van uw huisje.

 


We hebben een week van jullie huisje mogen genieten. Wat heerlijk dat het op zo’n mooie plek staat. Speeltuin in de buurt en veel privacy. Ook met extreme temperaturen (we zitten hier net tijdens de enorme hittegolf) konden we toch goed in de schaduw zitten. We zijn naar Dierenpark Nordhorn geweest; echt een aanrader; vooral voor (jonge) kinderen. Met temperaturen rond de 32 en 34 graden moet je wel verkoeling zoeken; daarom zijn we een paar keer de hele dag naar Recreatieplas Lageveld geweest. Echt de moeite waard. Er zijn veel speeltoestellen en een leuke waterplas met sproeier voor de kleintjes. Veel zwemplezier voor jong en oud. Ondanks de hitte zijn we nog wezen fietsen langs de Regge. We zijn begonnen in Nijverdal waar een nieuw fietspad is gekomen. Op een gegeven moment ga je met een voet-/fietsveer over de Regge (bij Rijssen). Een aanrader voor iedereen! We kwamen elke dag warm en bezweet terug. De wasmachine was echt een uitkomst.


Heel ergastenboek bolletjemuseumg bedankt dat wij een midweekje in jullie huisje mochten verblijven. De privacy en rust hebben wij erg gewaardeerd. Ook de wifi was erg makkelijk om leuke uitjes op te zoeken.

Tips voor uitjes: Bolletjesmuseum Almelo; Winkelcentrum Almelo.


En weer waren we dit jaar terug in Den Uytkijck. Dit keer 2 weken. We hebben ons evenals voorgaande jaren weer prima vermaakt.


We hebben een prima week gehad in deze bungalow; mede omdat het weer ook goed meewerkte. Er is voldoende te doen in de omgeving. Wij hebben de volgende activiteiten ondernomen:

  • Fietstochten naar Sallandse Heuvelrug en richting Ommen
  • Naar Erve Brooks; echt een aanrader
  • Boottochtje met fluisterboot over de Regge
  • Naar dierentuin in Nordhorn; met name erg leuk voor kleinere kinderen
  • Naar het buitencentrum Nijverdal; de kabouterwandeltocht gedaan met ons zoontje van bijna 3; ook erg leuk
  • Al met al niet toegekomen aan zwemmen dus dat zegt genoeg.

Het was een leuke week in jullie mooie huisje. Er zijn erg veel leuke dingen te doen in deze omgeving. Onze kleindochter genoot van het zelf broodjes bakken in het bakkerijmuseum in Hellendoorn. En vandaag was het in Raalte erg leuk vanwege het oogstfeest. Een zeer uitgebreid corso trok voorbij en was erg leuk om te zien en aanbevelenswaardig. Jullie hebben op de bovenverdieping een zeer slim opbergsysteem.


203 dat is mijn geluksgetal en ook nu bewees zich dat want we hebben een heerlijk weekend gehad. De eekhoorns hetten ons ’s morgens welkom; onze dochter (3,5) kon lekker fietsen; de speeltuin en het zwembad waren zowel voor onze dochter als zoon (1) geweldig. De kaboutertocht was reuze leuk met al die grappige kabouters. Bedankt voor jullie prima huisje waar niets ontbreekt


Hartelijk bedankt dat wij in het gezellige en comfortabele huisje mochten verblijven. We hebben het erg gezellig gehad en genoten van de herfst


Met mijn 5 dochters hebben we een geweldig weekend gehad in de prachtige bungalow waar het ons aan niets ontbrak. Onze hartelijke dank daar voor.


Voor alweer de 3e keer heerlijk in Den Uytkijck geweest! Boven is erg mooi geworden en beneden bevalt het ook nog steeds heel goed. Supermooi weer gehad. We hopen zeker weer een keer te komen met, als alles goed gaat, een persoontje extra. We slapen ook zo lekker hier!gastenboek doe-tip zwembad de kolk

Uit tips:

  • FOC Ochtrop Duitsland (was dicht ivm nat.feestdag maar zag er zo leuk uit: outletwinkelcentrum
  • Enschede
  • Recreatieplas Het Lageveld
  • Zwembad De Kolk Wierden

Even samen een weekend weg zonder onze kinderen. We hebben het erg naar onze zin gehad. Genoten van de mist. Een prachtig huisje. Heerlijk geslapen.


Wederom de kerst mogen doorbrengen in De Uytkijck. Wat hebben we er weer van genoten. IJssculpturen in Zwolle is echt een aanrader. Jammer dat we hier geen vlokje sneeuw hebben gezien maar we hebben ons prima vermaakt. Bedankt!


We hebben een heerlijke midweek in uw bungalow gehad. De tijd vliegt hier maar we hebben zeker de tijd gehad om te genieten van onze vier kleine jongens. Buiten was het vrij koud en nat maar binnen was het heerlijk vertoeven met de bakken LEGO die we hadden meegenomen. Ook het zwembad was leuk al wordt het inderdaad tijd voor renovatie (inmiddels gerenoveerd; GA). De binnenzandbak was een groot succes. We zijn met de kinderen nog naar Kidscity in Borne geweest; echt een aanrader voor kinderen van 2 t/m 14 jaar.


We hebben een heerlijk weekend gehad in uw gezellige knusse en complete huisje. Het park was prachtig in de sneeuw.


den uytkijck sneeuwNa lang zoeken zijn we uiteindelijk uitgekomen bij het huis Den Uytkijck met ‘ck’. En wat schetst onze verbazing een geweldig mooi en gezellig ingericht huisje met mooie meubels en verlichting. We hebben hier de verjaardag gevierd van mijn vriendin. Heerlijk gegeten, gedronken en veel plezier gehad. Het was een heel gezellig samenzijn van internationale allure. In 1 woord prachtig.